Cloud

Privát felhő

Jó pár évvel ezelőtt a fizikai szerverek magukban, virtualizáció nélkül üzemeltek. A hardverek fejlődése és ügyfeleink igénye azonban a rugalmasabb megoldások fele fordult, de nem feladva azt az erőforrásbeli és IT biztonságbeli elvárásokat, amit a dedikált szerverek nyújtanak. Emiatt indultunk el a virtualizáció irányába.

Egy vagy több fizikai gépen belül virtuális gépeket hozunk létre, konfigurálunk, mozgatunk rugalmasan és kötünk össze terhelés elosztóval. Akár magas rendelkezésreállású megoldásokat is kialakítva.

A RackForest mind bérszerverben, mind rendszer üzemeltetésben minőségi, megbízható szolgáltatást nyújt. A RackForest nagy hardver készlete óriási rugalmasságot biztosít.

A privát felhő biztonságos és rugalmas.

Redundáns privát felhő kialakítás akár nettó 99 000 Ft/hó-tól.

Amennyiben szeretné kipróbálni a privát felhő szolgáltatásunkat, kérjük írjon az info@rackforest.hu e-mail címre. Díjmentes tanácsadás és tervezés.

Hibrid felhő

A KKV környezetben a hibrid felhő adhat tökéletes megoldást a változó erőforrás igényekre, nem véletlenül. A nyilvános felhő (osztott környezet) ugyanis bármennyire is törekszünk rá és bármennyire is bizonygatják, nem teljesen függetlenek az ügyfelek egymástól, a “szomszéd” erőforrásaitól. A nyilvános felhő komoly vonzereje viszont a skálázhatósága és kötetlensége. Ezért a privát felhő biztonságát kombináltuk a nyilvános felhő rugalmasságával és egy nagyon vonzó megoldást tudunk nyújtani Önnek.

A RackForest nyilvános (VPS szolgáltatásunk) és privát felhő szolgáltatással is rendelkezik, így ennek tetszőleges kombinációját is professzionális színvonalon tudjuk szolgáltatni ügyfeleinknek.

A hibrid felhő biztonságos, könnyen skálázható és költséghatékony.

Amennyiben szeretné kipróbálni a hibrid felhő szolgáltatásunkat, kérjük írjon az info@rackforest.hu e-mail címre. Díjmentes tanácsadás és tervezés.


Miért tőlünk?


  • Minőségi megbízható hardverek
  • Nagysávszélességű redundáns hálózat
  • Világszínvonalú üzemeltetés tudás
  • Gyors, rugalmas ügyfélszolgálat
  • Versenyképes árak