Miért mi?

rackforest-miertmi

rackforest-logo

  • Mert a RackForest a miénk, és ez olyan fontos nekünk, mint Önnek a saját cége, szervere, adatai.
  • Mert kicsik vagyunk, így rugalmasak, az Ügyfeleink igényei a legfontosabbak, ezek határozzák meg a szolgáltatásokat, termékeket, folyamatainkat és nem fordítva.
  • Mert bár kicsik vagyunk, magyar magánszemélyek erős tőkéje nyújt biztonságot az elkövetkezendő 10-20 évre.
  • Mert bár kicsik vagyunk, de dolgoztunk világméretű cégeknél, vannak nemzetközi tapasztalataink, így az itt látott és tanult hasznos és pozitív dolgokat nem félünk használni.
  • Mert bár a RackForest nem tekinthet nagy múltra vissza, de a tulajdonosok, management, kollégák évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és elismert szakemberei területüknek.
  • Mert bár kicsik vagyunk, globális multinacionális vállalatok a beszállítóink, akiknek élvezzük bizalmát és stratégiai partnerségét.
  • Mert bár kicsik vagyunk, a kezdetektől  világméretű tervekben, stratégiában, terjeszkedésben gondolkozunk.
  • És mert szeretnénk bebizonyítani, hogy lehet magas színvonalú, jó árú és ügyfélbarát szolgáltatást nyújtani Magyarországon is.

Kik vagyunk?


rackforest-kikvagyunk

A RackForest Kft. jelenlegi formájában 2013-ban kezdte meg működését.

A cég tulajdonosai, vezetői azzal az elhatározással alapították meg a céget, hogy Magyarországon is elérhető legyen olyan professzionális szolgáltatás a szerverbérlés, -üzemeltetés és hoszting piacon, amely a legmodernebb eszközök, infrastruktúra előnyeit kihasználva, árait reális, megfizethető szinten tartja, miközben világméretű cégekre jellemző stabil, megbízható szolgáltatást nyújt.

Emellett fontos cél, hogy a magas színvonalú, biztonságos szolgáltatás, az automatizált folyamatok és a folyamatos kutatás-, fejlesztés mellett a cég mindig rugalmas, közvetlen kapcsolatot tartson fenn ügyfeleivel, leendő ügyfeleivel, a szakmával és a versenytársaival.


Atiyeh_Nabil

Atiyeh Nabil – Ügyvezető igazgató

Több multinacionális cégnél és magyar kis- és középvállalatoknál szerzett tapasztalatot különböző vezetői pozíciókban gyártás, telekommunikáció és internet területeken. A Flextronicsnál hozzá tartozott a globális beszállítói és ügyfél számlakezelő rendszer. Később a Vodafone Magyarország IT biztonság és IT stratégia tervezésében segédkezett.
A Docler cégcsoporton belül a DoclerWeb Kft. és Dotroll Kft. vezetéséért volt felelős. 2011-ben megalapította a DoclerWeb hoszting üzletágát és 2012-re elismertté és sikeressé tette.


Angeli_Janos

Angeli János – Hálózat és infrastruktúra igazgató

Angelo néven ismeri az IT szakma. Hálózati mérnök, több szerverterem tervezője.
1998 óta internetszolgáltatóknál, internetszolgáltatóknak dolgozik.
Az ISZT megbízásából 2002 óta üzemelteti a BIX-et.
Olyan jelentős szervertermeket ismert meg személyesen, mint a Telecity, a TeleHouse, a GlobalSwitch vagy az InterXion. Magyarországon hét szerverterem tervezésében és építésében vett részt, köztük műszaki vezetőként az Interware szervertermeinek, illetve a Docler cégcsoport, később DoclerWeb szervertermének építésében és üzemeltetésében is.
Az Interware-nél több, mint ezer szerver, az akkori a hazai webszerver piac 40-50% működött a felügyelete alatt. A DoclerWeb hálózat és infrastruktúra osztályvezetőjeként egyedülálló, világméretű IP gerinchálózat építése és üzemeletetése is a nevéhez kötődik.


Salamon_Eva

Salamon Éva – Marketing manager

1999 óta internettel foglalkozik.
Kezdetben internetes reklámokkal, hirdetésekkel, ezek technikai hátterével, később az e-business területtel, majd az online értékesítéssel, ezek marketing és PR feladataival foglalkozott elsősorban média és IT területen működő cégeknél.
2002 és 2004 között az Interware teljes PR tevékenységért felelt, ez idő alatt vált a cég Magyarország vezető hosztingszolgáltatójává.
2004 óta marketing tanácsadóként dolgozik, többek közt 2012 és 2013 között a DoclerWeb hoszting üzletágát vezette be a hazai piacra és tette ismertté az IT szakmában.
Szakterülete az online marketing, online kommunikáció.


Partnereink


Supermicro
supermicro
ISZT
iszt_logo
Dataneum
dataneum
Axico
axico
Cisco
cisco
CHS
chs
Microsoft
MSFT_logo
HP
HP_logo_630x630


Társadalmi felelősségvállalás


Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, infrastruktúrát kihasználva támogassunk civil szervezetek, kezdeményezéseket. Szeretnénk, ha azok a szervezetek, alapítványok, amelyek céljaival, értékeivel mi magunk is azonosulni tudunk, a lehető legtöbb emberhez tudjanak szólni. Ennek ma az interneten való megjelenés a kulcsa.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, ehhez biztosítunk domain nevet, megfelelő tárhelyet vagy szervert a lenti szervezeteknek.

Köszönjük ügyfeleinknek, munkatársainknak, hogy ezt megtehetjük!


BME
rackforest-tarsadalmi-felelossegvallalas-muegyetem
Ebdoc
rackforest-tarsadalmi-felelossegvallalas-ebdoc
A Gondolkodás Öröme Alapí­tvány
rackforest-tarsadalmi-felelossegvallalas-agondolkodasorome
GÁBRIEL ANGYALHÁZ ALAPÍTVÁNY
GÁBRIEL ANGYALHÁZ ALAPÍTVÁNY
FAZEKAS MIHÁLY OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY
FAZEKAS MIHÁLY OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY
Magyar Máltai Szeretetszolgálat
rackforest-tarsadalmi-felelossegvallalas-maltai-szeretetszolgalat
Down Alapítvány
rackforest-tarsadalmi-felelossegvallalas-down-alapitvany
Tégy Jót!®
tegyjot

Microsoft
MSFT_logo
LS Computer
LS_computer
HP
HP_logo_630x630